När du behöver akut tandvård i Västra Frölunda

Siw och Claes Igelström, din professionella tandklinik i Västra Frölunda 

Oavsett vilken typ av behandling du behöver erbjuder vi bästa service utan långa väntetider när du har behov av akut tandvård, icke akut tandvård, förebyggande eller kosmetisk behandling i Västra Frölunda. Vi har skapat en personlig och välkomnande atmosfär som hjälper även tandvårdsrädda patienter.

Akut tandvård

En kvinna gör en tandundersökning

När olyckliga omständigheter gör att du får akuta tandbesvär så tar vi självklart emot dig snarast. Hos oss får du alltid professionellt, vänligt och effektivt bemötande. På Siw och Claes Igelström i Västra Frölunda ser vi till att lindra dina besvär genom snabb och adekvat akut tandvård. Ring oss idag så hjälper vi dig!

Tandvård

En man hos tandläkaren

Genom regelbundna besök hos din tandläkare och god tandhygien mellan besöken har du bäst förutsättningar att behålla en frisk mun genom hela livet. En god investering för en glad mun och ett vackert leende. Hos Siw och Claes Igelström hittar du ett brett utbud av behandlingar för dig och dina tänder. Vi bjuder dig naturligtvis också på goda råd och tips om hur du bäst tar hand om dina tänder mellan tandläkarbesöken. 

Kosmetisk tandvård

En kvinna tittar på röntgenbilder

Vi erbjuder även kosmetiska behandlingar för dina tänder. Dessa omfattar till exempel blekning, fasader, kronor och implantat för att göra dig till vän med ditt leende. Välkommen att kontakta oss med frågor kring dessa behandlingar så berättar vi mera.