När du behöver akut tandvård i Västra Frölunda

Radiotorgets Tandvård (F.d. Siw och Claes Igelström), din professionella tandklinik i Västra Frölunda

Oavsett vilken typ av behandling du behöver erbjuder vi bästa service utan långa väntetider när du har behov av akut tandvård, icke akut tandvård, förebyggande eller kosmetisk behandling i Västra Frölunda. Vi har skapat en personlig och välkomnande atmosfär som hjälper även tandvårdsrädda patienter.

Kontakta oss

Akut tandvård

När olyckliga omständigheter gör att du får akuta tandbesvär så tar vi självklart emot dig snarast. Hos oss får du alltid professionellt, vänligt och effektivt bemötande. På Radiotorgets Tandvård i Västra Frölunda ser vi till att lindra dina besvär genom snabb och adekvat akut tandvård. Ring oss idag så hjälper vi dig!

Tandvård

Genom regelbundna besök hos din tandläkare och god tandhygien mellan besöken har du bäst förutsättningar att behålla en frisk mun genom hela livet. En god investering för en glad mun och ett vackert leende. Hos Radiotorgets Tandvård hittar du ett brett utbud av behandlingar för dig och dina tänder. Vi bjuder dig naturligtvis också på goda råd och tips om hur du bäst tar hand om dina tänder mellan tandläkarbesöken.

Kosmetisk tandvård

Vi erbjuder även kosmetiska behandlingar för dina tänder. Dessa omfattar till exempel blekning, fasader, kronor och implantat för att göra dig till vän med ditt leende. Välkommen att kontakta oss med frågor kring dessa behandlingar så berättar vi mera.

På vår ljusa och moderna mottagning får du all hjälp du behöver med dina tänder och tandvård

Med lång erfarenhet och gedigen kunskap inom tandvårdsområdet erbjuder Radiotorgets Tandvård modern service kring allt som rör tandhygien för dig och dina tänder i Västra Frölunda. För att kunna skapa oss bästa bild över våra patienters tänders status och utveckling ser vi långsiktigt på vårt patientsamarbete.

Mer om oss