Vi som arbetar med tandvård i Västra Frölunda

Claes Igelström

Leg.Tandläkare

Emelie Andersson

Tandsköterska

Nannsy Mastell Normark

Leg. Tandläkare

Kompetens

För oss som arbetar med tandhygien på mottagningen i Västra Frölunda är det viktigt att ta vara på kompetens och utvecklas. Vi ser hela tiden framåt och regelbunden vidareutbildning för våra anställda är en självklarhet. Hos oss står arbetsglädje, kompetensutveckling, yrkesstolthet och högkvalitativ vård av tänder högt i kurs.

Serviceanda

Genom att hela tiden hålla oss uppdaterade om utvecklingen inom tandvårdsbranschen ser vi till att vår patientservice alltid håller högsta kvalitet. Vi använder enbart moderna tandvårdsinstrument och metoder. I kombination med hög servicenivå och personlig kundkontakt får du alltid bästa bemötande hos oss på Radiotorgets Tandvård (F.d. Siw och Claes Igelström).

Trygghet

Vi lägger stor vikt vid att skapa en lugn och harmonisk miljö på kliniken. Vi har stor vana vid att avdramatisera tandläkarbesök också för tandvårdsrädda patienter. Vi är glada och stolta över våra många återkommande patienter. På så vis skapas en personlig relation och bästa förutsättningar för en frisk mun genom hela livet.